Programma try-outs Luxor Live bekend

Door bruisedego op 27 maart 2008 - 18:06 Nu de aannemer bijna vertrokken is uit Luxor en de laatste hand gelegd wordt aan de restauratie maakt het Arnhemse podium Luxor Live zich op om eindelijk van start te gaan. Het programma voor de try-out periode is bekend. Tevens is de werving van vrijwiligers voor allerlei taakgebieden is in volle gang.

Na enige besloten proefconcerten zal Luxor Live op donderdag 24 april de deuren openen voor publiek met in de Kleine Zaal The Girls uit Meppel. Zaterdag 26 april is er een dansavond in de Grote Zaal met Konijn2000. Speciaal voor deze eerste try-out is de Parijse mashup DJ Missill geboekt. Zondag 27 april is de aftrap van een maandelijks terugkerende matinee in de Kleine Zaal, namelijk Dommelsch Locals Only Afternoon. In samenwerking met popmagazine LiveXS krijgt jong ongetekend talent de kans om speelervaring op te doen. Deze eerste editie staan er drie bands op het podium: Cardamon, Sonar11 en The Spinshots.

De eerste concerten hebben een exclusief karakter. Luxor Live draait nog niet op vol vermogen en er is daarom een maximaal aantal kaarten te verkopen. Geleidelijk wordt dit aantal opgevoerd, naarmate de try-outs met succes verlopen. Toegangskaarten zijn alleen te koop via website en voorverkoop start a.s. vrijdag 28 maart.

Hoogtepunten in het programma voor mei en juni zijn o.a. Wouter Hamel, Ellen ten Damme, Typhoon, Sticks & Winne, Peter Pan Speedrock, Claw Boys Claw, The Opposites, De Jeugd van Tegenwoordig, Enge Buren en Kane.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Undeclinables4

UNDECLINABLES PRESENTEREN CD OP HER MAJESTY'S...De Nederlandse punkband The Undeclinables (voorheen bekend als Undeclinable...

013_plaatje16

NS-KORTING BIJ 013 KAARTJES De NS en poppodium 013 (Tilburg) beginnen een gezamenlijke promotie voor het...

REACTIES

geen avatar
do 27 mrt 2008 18:39

rwa66 Waanzinnige tent, helemaal nu het gerestaureerd is. Ik check het resultaat op 2 mei bij Beef :D
Ik denk dat Paradiso de titel 'mooiste poppodium van Nederland' kwijt is an Luxor Live.

 0
Avatar BasP
do 27 mrt 2008 18:56

Wrong Wil die tent weleens zien, misschien dat ik bij Typhoon te vinden ben!

 0
Avatar Marz667
do 27 mrt 2008 21:42

Marz667 Wrong schreef:
Wil die tent weleens zien, misschien dat ik bij Typhoon te vinden ben!

+1

 0
Avatar BasP
vr 28 mrt 2008 12:10

Wrong Luxor Live heeft een grote zaal voor maximaal 700 man en een kleine zaal voor maximaal 150 man. Daarnaast is er een café voor maximaal 75 mensen.

 0
Avatar jos_theboss22
vr 28 mrt 2008 13:20

jos_theboss22 op zich niet eens zo heel erg groot de grote zaal in ongeveer net zo groot als de kleine zaal in de oosterpoort.

 0
Avatar paul4dirt
vr 28 mrt 2008 15:48

paul4dirt de vergelijking met paradiso is vaker gemaakt. ben zeer benieuwd, vooral naar of er nog problemen gaan komen (subsidies, of algemener het budget rondkrijgen)

spannende tijden! (ook voor een nijmegenaar ;) )

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.