TivoliVredenburg voor The Hollies

The Hollies news_groot
TivoliVredenburg voor The Hollies
Door Cartman91 op 20 januari 2020 - 14:52 De Britse band The Hollies, een van de populairste bands uit de Britse Pop invasie uit de jaren '60 komt voor een concert naar Nederland toe.

The Hollies hadden grote hits met nummers als The Air That I Breathe en Just One Look. Tot midden jaren '70 hadden ze zelfs meer hits op hun naam staan dan The Beatles. In 2010 kreeg de band een plek in de Amerikaanse Rock n Roll Hall of Fame.

In 2018 waren The Hollies in Nederland ook al te bewonderen, toen stonden ze in AFAS Live en TivoliVredenburg waar ze nu dus weer terugkeren.

Op 25 mei staat de band in de grote zaal van TivoliVredenburg. Tickets voor het optreden gaan vanaf 22 januari om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan 59 euro (inclusief servicekosten). Uiteraard kan je een reminder instellen!
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefedwin evers band

EDWIN EVERS BAND VOOR DRIE CONCERTEN NAAR HET...Omdat de 80’s Clubtour van de Edwin Evers Band enorm snel was uitverkocht...

Fresku

FRESKU DOOR NEDERLAND EN BELGIË MET ‘IN HET DIEPE TOUR' Dit jaar gaat Fresku door Nederland en België met zijn ‘In Het Diepe Tour’....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.