Winnen: 2x2 kaarten voor The Game in Hedon

The Game
Winnen: 2x2 kaarten voor The Game in Hedon
Door sjoertb op 16 januari 2020 - 15:35 De Amerikaanse west-coast rapper The Game keert terug naar Nederland. Met zijn 'Born2Rap' tour, vernoemd naar zijn nieuwe album, komt hij in februari naar de lage landen voor onder meer een show in Hedon.

The Game scoorde hits met met collega-rapper 50 Cent en de groep G-Unit. "Hate it or love it" en "How we do" stonden hoog in de hitlijsten.

Op 18 februari vindt het concert van The Game in Hedon plaats. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Game'.

Deze winactie loopt tot en met 22 februari.
festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. KENSINGTON, IN HET...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

TivoliVredenburg

CIGARETTES AFTER SEX IN MAART NAAR TIVOLIVREDENBURG De Amerikaanse band Cigarettes After Sex komt in maart weer voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.