Bob Fosko op 11 maart met Groep Fosko in Paradiso

De Raggende Manne
Bob Fosko op 11 maart met Groep Fosko in Paradiso
Door johnnyd op 14 januari 2020 - 14:10 Bob Fosko van de Raggende Manne stapt het podium weer op. Met zijn vriendenclub Groep Fosko heeft hij een derde album gemaakt, 'Van Iets Maken Word Je Blij'. Die plaat wordt op 11 maart gepresenteerd in de grote zaal van Paradiso. De voorverkoop is gelijk gestart.

Begin 2019 werd bij Fosko (echt naam Geert Timmers) slokdarmkanker geconstateerd. Ondanks die diagnose ging hij in het voorjaar toch met de Raggende Manne op tournee, waarvan toen net het album 'Alles Kleeft' was verschenen.

Groep Fosko ontstond in 2005, toen Timmers en zijn vrouw Vera een groep bevriende muzikanten uitnodigden in hun huis in de Franse Bourgogne. In een paar dagen tijd werd daar 'Omgekomen In Overschot' opgenomen. Een jaar later volgde 'Gat In De Markt'. Nu is met 'Van Iets Maken Word Je Blij' het drieluik alsnog voltooid.

Groep Fosko bestaat uit Bob Fosko, Wouter Planteijdt (gitaar), Thijs Vermeulen (basgitaar), Nico Brandsen (hammond), Dionys Breukers (toetsen), Martijn Bosman (drums), Rudi de Graaff (percussie) en Timmers dochter Ella Wonder (zang).

Hier kun je terecht voor tickets voor het concert van Groep Fosko in Paradiso.
Bestel tickets Groep Fosko in Paradiso
Tickets Groep Fosko
wo 11 mrt
Paradiso, Amsterdam
€ 16,00
Kensington news

KENSINGTON VOOR CONCERT NAAR LOTTO ARENA Kensington kan in het buitenland nu ook vaker en groter uitpakken. De band...

John Grant

INTIEME JOHN GRANT-SHOW IN PARADISO John Grant komt voor een show met een intieme setting naar de grote zaal...

REACTIES

geen avatar
di 14 jan 2020 23:47

eatsleeprave.. Zou heel bijzonder zijn als hij dit haalt en ook nog kan zingen. Dat is niet iedereen gegeven. Ik hoop het voor hem.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.