Extra concert Snelle in Afas Live na snel uitverkopen eerste show

review: Snelle - 23/11 - 013 Snelle
Extra concert Snelle in Afas Live na snel uitverkopen eerste show
Door RobZ op 21 december 2019 - 15:36 Snelle, ofwel Lars Bos, kondigde afgelopen week een concert aan in de Afas Live. Dat werd aangekondigd als zijn grootste solo-concert tot nu toe. De kaartverkoop startte vanochtend en binnen 1 minuut waren alle kaarten weg. Reden genoeg voor een extra concert van de rapper in de Afas Live. Dit extra concert gaat op vrijdag 16 oktober plaatsvinden. Dit is een dag voor zijn nu uitverkochte concert op zaterdag 17 oktober.

Lars Bos, beter bekend onder zijn artiestennaam Snelle, is een Nederlandse rapper. Op zijn zeventiende ging hij naar de Herman Brood Academie. Snelle werd vroeger veel gepest door zijn schisis (een spleet of groef in bovenlip, kaak en/of gehemelte). Hierover schreef hij zijn single 'Reünie. Dit nummer is inmiddels al meer dan 38 miljoen keer beluisterd op Spotify en staat op zijn nieuwe album 'Vierentwintig' wat op 24 oktober dit jaar verscheen. Binnen één dag behaalde 'Vierentwintig' de gouden status en is ondertussen al meer dan 126 miljoen keer gestreamd. Ook staat de bekende hit 'Lippenstift', wat in samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank is gemaakt, op het album. Afgelopen oktober won de rapper de MTV EMA Award voor Best Worldwide Act en ontving hij drie Edison nominaties.

Tickets voor het extra concert van Snelle in Afas Live zijn per direct in de voorverkoop gegaan. Via deze link zorg je dat je erbij bent. Een kaartje voor Snelle in de Afas Live kost 28,50 euro. Er zijn een aantal VIP-opties beschikbaar.

Afgelopen week trad Snelle op Doornroosje en in de Melkweg. Het fotoverslag van Snelle in Doornroosje op donderdag 12 december kan je hier bekijken. Het fotoverslag van Snelle in de Melkweg op zaterdag 14 december kan je hier bekijken. Komende zomer is Snelle al bevestigd voor heel wat festivals. Hier vind je een overzicht van alle plekken waar Snelle speelt.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tickets5

TICKETMASTER EN LIVE NATION (AMERIKA) VINDEN...Allereerst natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat 2020 maar...

de likt

DE LIKT IN 2020 MET 'MAN VAN DE KOPSTOOT TOUR' DOOR... De Likt gaat in 2020 op tour door Nederland. Ze zullen met hun 'Man Van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.