Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music: Rinus Gerritsen (Golden Earring)

rinus gerritsen
Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music: Rinus Gerritsen (Golden Earring)
Door sjoertb op 19 december 2019 - 14:46 Op zaterdag 11 januari vindt Behind The Music plaats in Paard met Rinus Gerritsen, de bassist van de bekende band Golden Earring als hoofdgast.

Behind The Music is een avondvullend interview programma waarin gasten aan de hand van beelden van oude FaceCulture-interviews en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Tijdens Behind the Music blikt host en interviewer Martin Kuiper met Rinus terug op zijn carrière. Hierbij gebruiken ze ook van tevoren opgenomen video interviews met intimi uit zijn leven.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Behind The Music met Rinus Gerritsen!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Rinus Gerritsen'.

Deze winactie loopt tot en met 25 december.Hedon

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR HEDON ZWAAR NIEUWJAAR MET... Hedon Zwaar Nieuwjaar keert terug in 2020! Op dé metal-nieuwjaarsborrel...

Steve Harley

STEVE HARLEY GEEFT AKOESTISCHE SHOW IN 013 EN METROPOOL Volgend jaar komt Steve Harley onze kant op. De zanger boekte succes met de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.