Noisia geeft in 2020 afscheidsshows in TivoliVredenburg en 013

Noisia
Noisia geeft in 2020 afscheidsshows in TivoliVredenburg en 013
Door larissapronk op 17 december 2019 - 13:52 Noisia stopt er na 2020 mee en heeft twee nieuwe Nederlandse afscheidsshows aangekondigd. Op 7 februari staat het drum-'n-bass trio in TivoliVredenburg in Utrecht en op 4 april in 013 in Tilburg.

Noisia is een Nederlandse groep uit Groningen en bestaat uit Nik Roos, Martijn van Sonderen en Thijs de Vlieger. De band werd opgericht in 1998. Noisia wordt al jaren gerekend tot de drum-'n-bass wereldtop en is bekend van tracks als 'Dead Limit', 'Tommy's Theme', 'Dustup' en 'Lilith's Club'. Op 4 december brachten ze hun meest recente single 'Halcyon' uit.

Op 17 september 2019 kondigde het trio aan te gaan stoppen. De shows in TivoliVredenburg en 013 zijn vooralsnog de laatste shows in Nederland.

Reguliere tickets voor de show van Noisia in TivoliVredenburg kosten €27,99 en in 013 €17,50. Kaarten voor de show in TivoliVredenburg zijn al beschikbaar. Kaarten voor de show in 013 gaan vanavond om 20:00 uur in de verkoop. Tickets voor Noisia in Utrecht koop je hier. Tickets voor Noisia in Tilburg koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Noisia in 013 begint.


anbu

ANBU OP TOUR DOOR NEDERLAND LANGS O.A. MERLEYN,...De hiphop formatie ANBU gaat volgend jaar met 5 shows door Nederland...

Regen publiek festival weer sfeer

DOE MEE AAN LIVEMUZIEK-ONDERZOEK EN MAAK KANS OP EEN... Als muziekliefhebber heb je het afgelopen jaar ongetwijfeld één of meerdere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.