Belgische show van Mura Masa verplaatst

review: Mura Masa - 25/10 - TivoliVredenburg Mura Masa
Belgische show van Mura Masa verplaatst
Door larissapronk op 13 december 2019 - 10:57 Het concert van Mura Masa dat op 27 februari 2020 zou plaatsvinden in de Lotto Arena is verplaatst. Wegens een conflict in zijn tourschema moet hij zijn Belgische show naar de volgende dag verplaatsen. Mura Masa zijn show zal nu plaatsvinden op 28 februari in Ancienne Belgique.

Alex Crossan, beter bekend onder zijn artiestennaam Mura Masa is een multi-instrumentalist, producer en songwriter uit Guernsey. Hij begon met het maken van muziek in 2014. Zijn bekendste nummers zijn 'Firefly', 'What If I Go?' en 'Love$ick'. Het nummer 'Love$ick' is een samenwerking met A$AP Rocky. Verder heeft Mura Masa samengewerkt met grote namen als Clairo, Bonzai en Charli XCX. Op 17 januari 2020 zal zijn nieuwe album 'R.Y.C (Raw Youth Collage)' uitkomen.

Fans die al in het bezit waren van een ticket, zullen persoonlijk gecontacteerd worden. Ze kunnen dan kiezen om een nieuw kaartje voor het concert in Ancienne Belgique toegestuurd te krijgen. Als ze verhinderd zijn op de nieuwe datum van het concert, is het ook mogelijk om te kiezen voor een terugbetaling.

Kaarten voor zijn Belgische show zijn nog verkrijgbaar en kosten €36,34. Tickets voor Mura Masa zijn concert op 28 februari koop je hier.

Mura Masa komt ook naar Amsterdam. Deze show is niet verplaatst en zal gewoon op 29 februari plaatsvinden in AFAS Live. Tickets hiervoor zijn ook nog verkrijgbaar en kosten €33,60. Tickets voor het concert van Mura Masa in Amsterdam koop je hier.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Mura Masa in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Mura Masa
KIES TICKET
vr 28 feb
Mura Masa
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 36,34
za 29 feb
Mura Masa: R.Y.C. World Tour 2020
AFAS Live, Amsterdam
013tilburgklein

EXCLUSIEVE SHOW IN 013 VOOR BODY COUNT FEAT. ICE-TDe hardcore band Body Count , onder aanvoering van rapper Ice-T , komt...

festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. BOSPOP, STING,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REACTIES

Avatar metalupyourass
di 17 dec 2019 03:09

metalupyourass Wegens een conflict in zijn tourschema.

Om niet te moeten zeggen dat er dus amper tickets werden verkocht.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.