S10 voor exclusieve show naar De Waalse Kerk in Amsterdam

review: S10 - 25/04 - EKKO S10
S10 voor exclusieve show naar De Waalse Kerk in Amsterdam
Door larissapronk op 12 december 2019 - 14:12 Grap Amsterdam Popmusic en De Waalse Kerk organiseren een exclusieve show van S10 in Amsterdam. Na een ronde grote festivals en een eigen club tour zal ze op 5 maart te zien zijn in De Waalse Kerk.

Stien den Hollander, beter bekend onder haar artiestennaam S10, is een Nederlandse zangeres. Ze maakt hip-hop en rap muziek. De zangeres vertelt met haar nummers haar meest persoonlijke verhalen. Op haar EP's Antipsychotica en Lithium laat ze haar worstelingen met geestelijke gezondheid horen. In de 3voor12 gemaakte documentaire 'S10: Storm om mij heen' wordt hierover ook verteld. Op 7 november 2019 bracht ze haar debuutalbum 'Snowsniper' uit. Dit album is genomineerd voor een Edison.

Reguliere tickets voor haar show in De Waalse Kerk kosten €12,50 en gaan aankomende zaterdag 14 december om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten voor S10 in Amsterdam koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor S10 in De Waalse Kerk begint.
Bestel tickets S10 in Waalse Kerk
Tickets S10
do 05 mrt
Waalse Kerk, Amsterdam
€ 12,50
festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. BOSPOP, STING,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Melkweg nieuwe logo2

MELKWEG VIERT IN 2020 VIJFTIGJARIG JUBILEUM Melkweg viert in 2020 een jaar lang het vijftigjarig jubileum. Het eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.