Zwangere Guy naar grote zaal van Paradiso

zwangere guy
Zwangere Guy naar grote zaal van Paradiso
Door larissapronk op 12 december 2019 - 12:15 Zwangere Guy komt in 2020 naar Nederland. Op 5 juni 2020 zal hij te zien zijn in de grote zaal van Paradiso in Amsterdam.

Gorik van Oudheusden, beter bekend onder zijn artiestennaam Zwangere Guy, is een Brusselse rapper. Hij werd bekend als deel van de band Stikstof. In deze band rapt hij onder de naam Omar G. In 2016 bracht hij zijn eerste solo-singles uit. Hij heeft op podia gespeeld van festivals als Lowlands, Woo Hah! en Down The Rabbit Hole. Eerder dit jaar bracht hij zijn debuutalbum 'Wie is Guy?' uit, waarna kortgeleden zijn opvolgplaat 'BRUTAAL' volgde. Het nummer 'Beter Leven', wat op Zwangere Guy zijn debuutalbum staat is op Spotify al meer dan één miljoen keer beluisterd.

Reguliere tickets voor zijn show in Paradiso kosten €21,- en gaan morgen om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten voor Zwangere Guy in Amsterdam koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Zwangere Guy in Paradiso begint.Melkweg nieuwe logo2

MELKWEG VIERT IN 2020 VIJFTIGJARIG JUBILEUM Melkweg viert in 2020 een jaar lang het vijftigjarig jubileum. Het eerste...

Danny Vera

DRIE EXTRA SHOWS VOOR DANNY VERA Danny Vera kondigde deze week een clubtour aan voor het najaar van 2020. Voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.