Sting in 2020 ook naar Nederland en Luxemburg

review: Stadspark Live 2019 Sting
Sting in 2020 ook naar Nederland en Luxemburg
Door larissapronk op 12 december 2019 - 10:56 Sting komt in 2020 naar Nederland en Luxemburg. Op 2 juli zal hij een show geven in de Rockhal in Luxemburg en op 10 juli 2020 zal hij optreden op het festival Bospop in Nederland. Eerder werd al bekend gemaakt dat hij op 14 juli te zien zal zijn in België voor het Gent Jazz Festival.

Gordon Matthew Thomas Sumner, beter bekend onder zijn artiestennaam Sting, is een Engelse muzikant en zanger. Hij begon met het maken van muziek in 1970. Hij brak door met de band The Police maar ging midden jaren tachtig verder met zijn solo carrière. Zijn muziekstijl wordt omschreven als een mix van rock, pop, new wave, jazz en klassieke muziek. Sting is bekend van zijn nummers als 'Englishman In New York', 'Fields Of Gold' en 'Shape Of My Heart'. In de Nederlandse Album Top 100 stonden albums als 'The Dream of the Blue Turtles', 'The Soul Cages' en 'Mercury Falling' allemaal op nummer 1.

Sting zal in 2020 te zien zijn op de volgende data:
02-07-2020 - Rockhal (tickets)
10-07-2020 - Bospop Festival (tickets)
14-07-2020 - Gent Jazz Festival

Tickets voor Sting zijn show in Luxemburg kosten €75,- en zijn al verkrijgbaar. Dagkaarten voor Bospop kosten ook €75,- en gaan aankomende zaterdag 14 december om 10:00 uur in verkoop. Tickets om Sting te zien bij het Gent Jazz Festival zijn al uitverkocht.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Bospop festival begint.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kensington

EXTRA SHOW IN ZIGGO DOME VOOR KENSINGTONIn 2020 staat Kensington weer drie keer in Ziggo Dome. Begin december gaven...

TivoliVredenburg

NATHANIEL RATELIFF VOOR CONCERTEN NAAR... De Amerikaanse zanger / gitarist Nathaniel Rateliff komt komend jaar naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.