Saweetie op 21 mei voor een show naar de Melkweg

Saweetie
Saweetie op 21 mei voor een show naar de Melkweg
Door johnnyd op 10 december 2019 - 14:11 De Amerikaanse rapper Saweetie staat op donderdag 21 mei 2020 in de Melkweg. Vooralsnog heeft ze daarnaast alleen twee shows in Dublin en Londen aangekondigd. De voorverkoop start op vrijdag 13 december om 10.00 uur.

De 26-jarige Saweetie heet eigenlijk Diamonté Harper en groeide op in verschillende steden in Californië. Ze trok de aandacht door raps op haar Instagram account te posten. In 2017 bracht ze de single 'ICY GRL' uit, die al snel miljoenen streams en views behaalde. Begin 2019 verscheen haar tweede album 'Icy' met daarop de hit 'My Type'.

Tickets voor Saweetie in de Melkweg kosten €23 en gaan komende vrijdag 13 december in de voorverkoop. Hier kun je terecht voor een ticket voor Saweetie in de Melkweg.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen als de voorverkoop voor dit concert begint? Dat kun je hier regelen.


krezip

KREZIP IN SEPTEMBER NAAR SCHEVENINGEN VOOR LIVE ON...KREZIP geeft op zaterdag 5 september 2020 een groot concert op het strand van...

Danny Vera

DANNY VERA IN 2020 MET CLUBTOUR DOOR NEDERLAND Danny Vera zal in het najaar van 2020 weer op clubtour gaan door Nederland....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.