Dido op 30 juni naar TivoliVredenburg

review: Dido - 24/11 - AFAS Live Dido
Dido op 30 juni naar TivoliVredenburg
Door johnnyd op 10 december 2019 - 12:06 Dido komt volgend jaar terug naar Nederland voor een optreden in de grote zaal van het Utrechtse TivoliVredenburg op 30 juni. De kaartverkoop start donderdag 12 december om 10.00 uur.

De Britse zangeres speelde in november nog in de Afas Live. Dido brak in 1999 door met haar debuutalbum 'No Angel' en de hits 'Here With Me' en 'Thank You'. Dat laatste nummer gebruikte Eminem in 'Stan', waardoor Dido in één klap een wereldster werd. Veel albums maakt ze niet en Dido stopte jaren met toeren voor de opvoeding van haar zoon. In 2019 verscheen haar vijfde album 'Still On My Mind' dat geproduceerd werd door haar broer Rollo van Faithless.

Kaarten voor Dido in TivoliVredenburg kosten €55 en gaan donderdag 12 december om 10.00 uur in de verkoop. Voor kaarten kun je hier terecht.

Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop op 12 december begint? Dat kin je hier instellen.
Bestel tickets Dido in TivoliVredenburg
Tickets Dido
di 30 jun
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 55,10
Danny Vera

DANNY VERA IN 2020 MET CLUBTOUR DOOR NEDERLANDDanny Vera zal in het najaar van 2020 weer op clubtour gaan door Nederland....

Kings Of Leon - Lollapalooza Berlin (zondag) news2

KINGS OF LEON EN SNOW PATROL OP 26 JUNI SAMEN IN... Kings Of Leon en Snow Patrol hebben een gezamenlijk concert aangekondigd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.