Kalvijn, Arjen Lubach & Janine Abbring special guests De Kast in AFAS Live

Arjen Lubach news_groot
Kalvijn, Arjen Lubach & Janine Abbring special guests De Kast in AFAS Live
Door Cartman91 op 06 december 2019 - 14:09 De Friese band De Kast bestaat komend jaar 30 jaar, dat vieren ze met een show in AFAS Live te Amsterdam. Tot zover geen nieuws, maar zojuist is bekend gemaakt dat Arjen Lubach, Janine Abbring en Kalvijn als special guests naar dit concert komen.

Kalvijn is een Youtuber die, net als De Kast, uit het hoge noorden komt. Hij heeft 1,2 miljoen abonnees op zijn Youtube-kanaal en heeft voor zijn hit De Missie een gouden plaat in ontvangst mogen nemen. Samen met De Kast zal Kalvijn de hit In Nije Dei, die in een modern en Nederlandstalig jasje is gestoken opnieuw uitbrengen.

Arjen Lubach had samen met Janine Abbring in 2001 het nummer Jelle gemaakt, dat over De Kast ging. Toen Arjen eenmaal op de hoogte was van het jubileumconcert van De Kast besloot hij de band te benaderen om na zoveel jaar samen op te treden.

Het concert van De Kast vindt plaats op 14 december. Tickets kosten tussen de 37,50 en 41,50 euro en zijn nog te verkrijgen.
013tilburgklein

BROCKHAMPTON IN 2020 VOOR SHOWS NAAR 013 EN ANCIENNE...Na een show op de mainstage op WOO HAH! 2019, komt de boyband BROCKHAMPTON...

Suzanne Vega news

CONCERT SUZANNE VEGA IN MINARD SNEL UITVERKOCHT,... De New-Yorkse singer-songwriter Suzanne Vega zou met een tour naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.