Ahoy kleurt rood-wit-blauw voor Waylon in November 2020

review: Waylon - Top 1000 allertijden in concert - 29/11 - Ahoy Waylon
Ahoy kleurt rood-wit-blauw voor Waylon in November 2020
Door larissapronk op 02 december 2019 - 13:22 Ahoy kleurt rood-wit-blauw voor het concert van Waylon in 2020. Met zijn Waylon's Top 1000 show zal hij op 14 november voor de vijfde keer te zien zijn in Ahoy. Dit keer met een rood-wit-blauw editie waar hij niet alleen zijn eigen nummers zal laten horen, maar ook nummers van André Hazes, Golden Earring, Ramses Shaffy en meer.

Willem Bijkerk, beter bekend onder zijn artiestennaam Waylon, is een Nederlandse zanger. In 2008 brak hij door met zijn album 'Wicked ways'. Waylon heeft twee keer mee gedaan aan het Eurovisiesongfestival. In 2014 deed hij samen met Ilse DeLange mee als The Common Linnets en behaalden de tweede plaats. In 2018 deed hij mee als soloartiest en behaalde de achttiende plaats. Verder is Waylon bekend van nummers als 'Outlaw in 'Em', 'Wicked Way' en 'Calm After The Storm' en is hij jurylid van The Voice of Holland.

Reguliere tickets kosten tussen de €44,50 en €84,95 en zijn al verkrijgbaar. Tickets voor het concert van Waylon in Ahoy op 14 november 2020 koop je hier.

Op 29 en 30 november 2019 was de Nederlandse zanger ook al te zien in Ahoy. Het fotoverslag van de show van Waylon op 29 november kan je hier bekijken.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat news

ROCKBAND FU MANCHU VIERT 30-JARIG JUBILEUM EXCLUSIEF...De Amerikaanse stonerrock-band Fu Manchu bestaat inmiddels al 30 jaar. Om...

De Helling

THE SKINTS MET TOUR LANGS DE HELLING, MERLEYN EN... De Britse reggae-formatie The Skints komt in het voorjaar met een tour naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.