Extra show JPEGMAFIA in Paradiso Noord

JPEGMAFIA
Extra show JPEGMAFIA in Paradiso Noord
Door larissapronk op 27 november 2019 - 12:44 Op woensdag 26 februari zal JPEGMAFIA een extra show geven in Paradiso Noord in Amsterdam. Eerder maakte hij bekend dat hij op donderdag 12 maart ook een optreden zal geven in Paradiso Noord. Het concert op 12 maart is al uitverkocht.

Barrington DeVaughn Hendricks, beter bekend onder zijn artiestennaam JPEGMAFIA, is een Amerikaanse rapper en producer. JPEGMAFIA groeide op in New York maar verhuisde als tiener naar Alabama. Hier kreeg hij veel te maken met racisme. Tijdens deze periode luisterde hij veel naar de muziek van rapper Ice Cube. Deze muziek inspireerde JPEGMAFIA om zelf muziek te gaan maken. In 2015 bracht hij zijn eerste nummers uit. Begin 2018 kwam zijn tweede album 'Veteran' uit. Hiermee brak hij wereldwijd door. Op 13 september 2019 verscheen zijn meest recente album 'All My Heroes Are Cornballs'. Dit album gaat over personen waar hij vroeger fan van was, maar in werkelijkheid totaal anders blijken te zijn dan hoe hij dacht dat ze waren.

Reguliere tickets kosten €16,- en zijn al verkrijgbaar. Tickets voor het extra concert van JPEGMAFIA op 26 februari koop je hier.





Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Game

MELKWEG EN HEDON VOOR THE GAMEDe Amerikaanse west-coast rapper The Game komt weer eens naar Nederland...

Holland Zingt Hazes 2019 news

EXTRA HOLLAND ZINGT HAZES-SHOW IN DE ZIGGO DOME Holland Zingt Hazes geeft volgend jaar niet drie maar vier shows in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.