Podium Victorie voor Wolfmother

review: Wolfmother - 30/04 - 013 Wolfmother
Podium Victorie voor Wolfmother
Door Cartman91 op 22 november 2019 - 15:03 Rockband Wolfmother komt in 2020 niet alleen naar Dauwpop en Clamotte Rock (BE), ook staat de band in Podium Victorie te Alkmaar voor een concert op 20 mei. Dit maakt allemaal deel uit van hun tour.

Wolfmother is een Australische band die in 2005 doorbrak met de grote hit 'Woman'. Ook 'Joker and The Thief' was een bekend nummer. Al snel kwam de vergelijking met Led Zeppelin, gezien de sound van de band. Het laatste album dateert alweer uit 2016, waar de band in 2013 ook nog even uit elkaar ging. Inmiddels is de band weer terug en gaan ze dus op tour!

Frontman Andrew Stockdale ging ook nog solo, waar hij een samenwerking met onder andere Slash (van Guns N' Roses) aanging. Samen met hem kwam het nummer 'By The Sword' uit.

Tickets voor het concert in Alkmaar zijn al verkrijgbaar. Een kaartje kost je 36,40 euro.Wolfmother in Podium Victorie is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Melkweg nieuwe logo

X RAIDERS MET NIEUW ALBUM OP TOUR IN HET VOORJAARDe Amsterdamse band X Raiders , voorheen bekend als Rectum Raiders brengt...

Karsu

KARSU IN HET NAJAAR VAN 2020 OP TOUR LANGS PARADISO,... Karsu , de Nederlandse zangeres van Turkse afkomst is dit najaar nog bezig...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.