Armin van Buuren geeft extra 'This Is Me' show in de Ziggo Dome

Armin van Buuren
Armin van Buuren geeft extra 'This Is Me' show in de Ziggo Dome
Door larissapronk op 22 november 2019 - 10:58 Vandaag maakt Armin van Buuren bekend dat hij een extra 'This Is Me' show zal geven. Eerder kondigde hij al 3 andere shows aan op 20, 21, en 22 mei, maar deze zijn al allemaal uitverkocht. De extra show zal plaatsvinden op 23 mei in de Ziggo Dome.

Armin van Buuren is een Nederlandse muziekproducent en DJ en maakt muziek sinds het jaar 1996. In 2001 begon hij met het produceren van het radioprogramma 'A State of Trance'. Elke week behaalt dit 40 miljoen luisteraars. De Nederlandse DJ is bekend van hits als 'This Is What It Feels Like', 'Blah Blah Blah', 'Hoe Het Danst' en 'In and Out of Love'. Armin is al vijf keer uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Davina Michelle, Marco Borsato, Lucas & Steve, Hardwell, Ne-Yo en Kensington.

Tijdens de ‘This Is Me’ shows wilt Armin zijn complete verhaal vertellen. Hij neemt zijn fans mee op een persoonlijk en intiem avontuur, langs diepte-en hoogtepunten. Van spectaculaire optredens met live muzikanten, naar uitverkochte stadion shows tot zijn internationale festival sets.

Reguliere tickets kosten tussen de €39,50 en €59,50 en gaan morgen om 12:00 uur in de verkoop. Tickets voor het extra concert van Armin van Buuren op 23 mei koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor het extra concert van Armin van Buuren in Ziggo Dome begint.Doe Maar

ZES EXTRA CONCERTEN VOOR DOE MAAR Doe Maar geeft zes extra concerten, dit is vandaag bekend gemaakt. Wegens...

Oh Wonder 1

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. PINKPOP, HARRY... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.