Drive-By Truckers naar Nederland en België

Drive By Truckers
Drive-By Truckers naar Nederland en België
Door larissapronk op 20 november 2019 - 16:32 Drive-By Truckers komt in 2020 naar Nederland en België. Op 7 juni zullen ze te zien zijn in Paradiso in Amsterdam en op 8 juni in de Roma in Antwerpen.

De Amerikaanse rockband is opgericht in 1996. Ze richten zich op het maken van alternatieve rock, country en southern rock muziek. De teksten van hun liedjes gaan over het leven van de bandleden. Ze gaan over het zuiden van Amerika, drank- en drugs gebruik en slechte keuzes. Drive-By Truckers zal begin volgend jaar hun twaalfde studioalbum 'The Unraveling' uitbrengen.

Reguliere tickets voor het concert van Drive-By Truckers in Paradiso kosten €28,- en in de Roma €21,-. Kaarten voor beide shows gaan aankomende woensdag 27 november om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor het concert van Drive-By Truckers in Amsterdam koop je hier. Tickets voor het concert van Drive-By Truckers in Antwerpen koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Drive-By Truckers in Paradiso begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Drive-By Truckers in de Roma begint.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Drive By Truckers in Paradiso
Tickets Drive By Truckers
KIES TICKET
zo 07 jun
Drive-by Truckers
Paradiso, Amsterdam
€ 28,00
ma 08 jun
Drive By Truckers
De Roma, Antwerpen
€ 21,00
AFAS Live

PENTATONIX MET EXTRA SHOW NAAR AFAS LIVEDe Amerikaanse a-capella groep Pentatonix zou al naar AFAS Live en Vorst...

Broken Brass Ensemble

BROKEN BRASS ENSEMBLE MET NIEUW WERK OP TOUR DOOR... Het Broken Brass Ensemble gaat komend jaar weer op tour. Dit doen zij met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.