Nieuwe editie Muziekfeest van het Jaar in Ziggo Dome aangekondigd

Muziekfeest van het Jaar news_groot
Nieuwe editie Muziekfeest van het Jaar in Ziggo Dome aangekondigd
Door Cartman91 op 20 november 2019 - 12:44 De aanstaande editie van het Muziekfeest van het Jaar op 14 december in Ziggo Dome is helaas al uitverkocht. Voor wie er niet bij kan zijn: niet getreurd, want zojuist is er een nieuwe editie aangekondigd voor 2020!

Op 19 december van komend jaar kan je (weer) naar de Ziggo Dome afreizen voor het Muziekfeest van het Jaar. Over het programma is vooralsnog niks bekend, wél over de kaartverkoop: die start namelijk aanstaande vrijdag (22 november) om 10 uur al. Tickets kosten tussen de 30 en 70 euro (exclusief servicekosten).

Op de aanstaande editie van 14 december staan artiesten als Django Wagner, Frans Bauer, Frans Duijts, Glennis Grace, Gerard Joling, Wolter Kroes, Tino Martin, Wesly Bronkhorst en Xander de Buisonjé.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Darlyn

DARLYN OP ALBUM-TOUR LANGS NEDERLANDSE POPPODIADarlyn gaat vanaf maart 2020 op tour door Nederland. De tour staat in het...

Maarten Heijmans

MAARTEN HEIJMANS & BAND BRENGT ODE AAN RAMSES SHAFFY... Maarten Heijmans gaat in 2020 met zijn band op tour door Nederland. Samen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.