Gavin DeGraw naar TivoliVredenburg

review: Gavin deGraw - 26/04 - TivoliVredenburg Gavin DeGraw
Gavin DeGraw naar TivoliVredenburg
Door brittcrooswijk op 20 november 2019 - 11:04 Augustus 2020 komt de Amerikaanse zanger Gavin DeGraw voor een concert naar TivoliVredenburg in Utrecht. In 2017 was de singer/songwriter voor het laatst in Nederland te zien. Toen stond DeGraw in Melkweg en tweemaal in hetzelfde TivoliVredenburg. Wij waren daar bij en maakten dit concertverslag. Ook werkte hij mee aan de shows van Armin van Buuren in de Amsterdam Arena.

15 jaar geleden brak Gavin door met zijn hit ‘I Don’t Want To Be’, welke daarna nog bekender werd als titelsong van de tv-serie One Tree Hill. Zijn muziek is te omschrijven als lekker wegluisterende rock dat met een lenige stem soms neigt naar blue eyed-soul. Na zijn eerste hit scoorde hij nog tien Top-40 hits met o.a ‘Chariot', ‘Soldier' en 'Not Over You'.

Het concert vindt plaats op woensdag 5 augustus 2020. De kaartverkoop start vrijdag 22 november om 10:00 en een ticket kost je €38,10. Tickets voor het concert van Gavin DeGraw in TivoliVredenburg koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen wanneer de verkoop begint? Stel deze hier in.

Bestel tickets Gavin DeGraw in TivoliVredenburg
Tickets Gavin DeGraw
wo 05 aug
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 38,10
Maarten Heijmans

MAARTEN HEIJMANS & BAND BRENGT ODE AAN RAMSES SHAFFY... Maarten Heijmans gaat in 2020 met zijn band op tour door Nederland. Samen...

the revolution

PRINCE BEGELEIDINGSBAND THE REVOLUTION IN JULI 2020... The Revolution staat op 11 juli 2020 in TivoliVredenburg te Utrecht. The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.