Maisie Peters naar Nederland en België

Maisie Peters
Maisie Peters naar Nederland en België
Door larissapronk op 19 november 2019 - 11:01 Maisie Peters komt in 2020 met haar Europa tour naar Nederland en België. Op 1 april zal ze te zien zijn in Botanique in Brussel en op 2 april in de Amsterdamse Melkweg.

De 19-jarige Maisie Peters is een pop singer-songwriter uit Engeland. Ze omschrijft haar muziekstijl als Emo Pop Girl. Ze begon haar carrière door het plaatsen van video's op Youtube waarin ze haar zelfgeschreven liedjes zong. In 2017 bracht ze haar eerste singles 'Place We Were Made' en 'Birthday' uit. Een jaar later verscheen haar bekendste nummer 'Worst of You'. Deze is meer dan 54,7 miljoen keer beluisterd op Spotify. Op 4 oktober 2019 volgde de EP 'It's Your Bed Babe, It's Your Funeral' uit.

Reguliere tickets voor het concert van Maisie Peters in Botanique kosten €17,- en in de Melkweg €17,25. Kaarten voor beide shows gaan aankomende vrijdag 22 november om 11:00 uur in de verkoop .Tickets voor het concert van Maisie Peters in Brussel koop je hier. Tickets voor het concert van Maisie Peters in Amsterdam koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Maisie Peters in Botanique begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Maisie Peters in Melkweg begint.

the streets

THE STREETS IN APRIL NAAR PARADISO, MAASSILO EN PAASPOPMike Skinner alias The Streets komt in april voor drie shows naar...

Gerard Joling

GERARD JOLING MET 35-JARIG JUBILEUM NAAR ZIGGO DOME Gerard Joling zit inmiddels al 35 jaar in het vak en dit gaat hij vieren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.