Jimmy Eat World naar Live at Amsterdamse Bos

Jimmy Eat World
Jimmy Eat World naar Live at Amsterdamse Bos
Door RobZ op 19 november 2019 - 10:38 Na Joep Beving en driemaal de Dijk is het vandaag de beurt aan Jimmy Eat World om aangekondigd te worden voor een concert in het Amsterdamse Bostheater. Op zondag 5 juli staan de Amerikaanse poppunkers op het podium in Amstelveen.

Het is alweer dik twee jaar geleden dat Jimmy Eat World voor het laatst in Nederland te zien was. Augustus 2017 werd de Melkweg in Amsterdam aangedaan. Vorige maand bracht Jimmy Eat World hun nieuwe album ‘Surviving’ uit. Hier zal in juli in het Amsterdamse Bostheater ongetwijfeld veel van worden gespeeld.

De voorverkoop voor dit concert van Jimmy Eat World gaat op vrijdag 22 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten 31 euro. Via deze link koop je tickets voor Jimmy Eat World in Openlucht Theater van het Amsterdamse Bos. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder voor dit concert van Jimmy Eat World in.

Bestel tickets Jimmy Eat World in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets Jimmy Eat World
zo 05 jul
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 31,00
Gerard Joling

GERARD JOLING MET 35-JARIG JUBILEUM NAAR ZIGGO DOME Gerard Joling zit inmiddels al 35 jaar in het vak en dit gaat hij vieren...

De Vrienden van Amstel Live news

NIEUWE NAMEN VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE O.A. SNELLE EN... Vandaag zijn er vijf nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van De Vrienden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.