Pet Shop Boys naar AFAS Live en Vorst Nationaal

review: Pet Shop Boys - 28/11 - 013
Pet Shop Boys naar AFAS Live en Vorst Nationaal
Door myrthehuisman op 14 november 2019 - 10:35 Pet Shop Boys komt weer onze kant op. Op 5 mei speelt het duo in Vorst Nationaal en op 6 mei in AFAS Live. De concerten in Nederland en België maken deel uit van de 'Dreamworld: Greatest Hits Live' tour.

Het duo is sinds 1981 actief en maakt vooral elektronische pop en dancemuziek. Een paar bekende nummers van Pet Shop Boys zijn 'Suburbia', 'West End Girls', 'She's Madonna' met Robbie Williams. Op 24 januari komt er een nieuw album genaamd 'Hot Spot'. De nummers 'Burning the heather' en 'Dreamland' geven alvast een voorproefje voorde nieuwe plaat.

De concerten:
05-05-2020 - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
06-05-2020 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor het concert in Vorst Nationaal begint op 20 november 10:00. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €43,57. Wil je er zeker van zijn dat je de voortverkoop niet mist? Hier stel je zo'n reminder in.

De kaartverkoop voor de show in AFAS Live begint wat eerder, namelijk op 16 november. Via deze link stel je een reminder in.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Kik

THE KIK MET NIEUWE MUZIEK OP HET PODIUMIn het voorjaar van 2020 komt The Kik met een nieuw album. Op 6 december...

MuziekgebouwaanIJnieuws

BIMHUIS EN MUZIEKGEBOUW AAN 'T IJ VERDUURZAMEN:... Het Bimhuis en het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam kijken alvast...

REACTIES

geen avatar
vr 15 nov 2019 01:57

eatsleeprave.. Ik zag het zojuist al, 66 euri ruim...En dan nog in een mega zaal i.p.v. een kleine zaal. En het is niet live...zowel de zang als het geluid, als je beide in een ronddraaiend villa volta bed hangt. Zal vast een mooie show zijn hoor, maar na 2x hen gezien te hebben, zet ik de joker in. En België, 40 $ zijn ze daar armer of laten ze zich daar niet oplichten en zijn wij de domme Nederlanders?

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.