Astrid S in april 2020 naar Melkweg en Trix

Astrid S
Astrid S in april 2020 naar Melkweg en Trix
Door larissapronk op 11 november 2019 - 15:47 Astrid S gaat in 2020 op haar grootste tour tot nu toe. Deze tour is volledig klimaatneutraal, met goedkeuring van de Verenigde Naties. Met haar tour zal ze op 1 april te zien zijn in de Melkweg in Amsterdam en op 3 april in Trix in Antwerpen.

Astrid S is een zangeres uit Noorwegen. Ze begon met het maken van muziek in 2013. Datzelfde jaar deed ze mee aan het programma Pop Idol en eindigde ze op de vijfde plaats. De zangeres is bekend van haar hits als 'Hurts So Good' en 'Think Before I Talk'. Op 26 september 2019 bracht ze haar meest recente EP 'Down Low' uit.

Reguliere tickets voor het concert van Astrid S in Melkweg kosten €23,- en in Trix €23,50,-. Kaarten voor beide shows gaan aankomende vrijdag 15 november om 10:00 uur in verkoop. Tickets voor het concert van Astrid S in Amsterdam koop je hier. Tickets voor het concert van Astrid S in Antwerpen koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Astrid S in Melkweg begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Astrid S in Trix begint.Ahoy Rotterdam

EXTRA CONCERT DI-RECT IN AHOYDe Haagse rockband Di-rect bestaat dit jaar 20 jaar. Om dat te vieren geeft...

Paradiso logo nieuw

JPEGMAFIA IN 2020 NAAR PARADISO NOORD Opkomend talent JPEGMAFIA uit de VS komt in 2020 voor een concert richting...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.