Korn in mei 2020 naar AFAS Live

review: Korn - 22/3 - 013 Korn
Korn in mei 2020 naar AFAS Live
Door larissapronk op 11 november 2019 - 11:22 Korn komt in 2020 weer naar Nederland. Op donderdag 28 mei 2020 zullen ze een optreden geven in AFAS Live en zal Gojira als special guest mee gaan.

Korn is een Amerikaanse metalband en werd opgericht in 1993. Hun stijl bestaat uit een combinatie van metal, rock, hiphop en groove. In 1994 brachten ze hun eerste album 'Korn' uit en hebben sindsdien al elf studioalbums uitgebracht. Hun meest succesvolle album is 'Follow the Leader'. De band heeft wereldwijd meer dan vijfendertig miljoen platen verkocht. In 2017 stond Korn voor het laatst in Nederland. Toen speelde de band onder leiding van Jonathan Davis in de 013 in Tilburg.

Gojira is een heavy metalband uit Frankrijk. In 2016 brachten ze hun laatste album 'Magma' uit. Dit album leverde ze een Grammy nominatie op. Ze zijn op tour geweest met onder andere Slipknot en Metallica.

Reguliere tickets kosten €67,20 en gaan aankomende vrijdag om 12:00 uur in verkoop. Tickets voor het concert van Korn in AFAS Live koop je hier .

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Korn in Amsterdam begint.
Bestel tickets Korn in AFAS Live
Tickets Korn
do 28 mei
AFAS Live, Amsterdam
De Vrienden van Amstel Live news

EXTRA SHOW VOOR DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVEVoor de 22e editie van De Vrienden van Amstel LIVE is opnieuw een extra...

Tenacious D(goed)3

TENACIOUS D. IN 2020 NAAR DE ZIGGO DOME EN VORST... Tenacious D. kondigt vandaag aan dat ze in februari met de Post Apocalypto...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.