Blanks in oktober 2020 opnieuw naar Paradiso

Blanks
Blanks in oktober 2020 opnieuw naar Paradiso
Door larissapronk op 08 november 2019 - 11:09 Nadat zijn eerste concert op 24 april in de kleine zaal van Paradiso binnen enkele minuten was uitverkocht, geeft Blanks opnieuw een concert in Paradiso. Dit keer zal hij optreden in de grote zaal. Het concert vindt plaats op 2 oktober 2020.

Simon de Wit, oftewel Blanks, is een Nederlandse singer-songwriter, multi-instrumentalist en YouTuber. Hij is bekend geworden door het maken van videos waarin hij bekende hits binnen 1 uur opnieuw en compleet anders maakt. Zo heeft hij op zijn remake van het nummer 'Better Now' van Post Malone 6,7 miljoen views. Op zijn YouTube kanaal heeft hij meer dan 1 miljoen abonnees. Blanks schrijft ook zijn eigen liedjes. Zijn bekendste nummer is 'Wave'.

Reguliere tickets kosten €17,- en gaan aankomende maandag 11 november om 10:00 uur in verkoop. Tickets voor het concert van Blanks in Paradiso koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Blanks in Paradiso begint.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Blanks in Paradiso
Tickets Blanks
KIES TICKET
vr 24 apr
Blanks
Paradiso, Amsterdam
€ 10,50
vr 02 okt
Blanks
Paradiso, Amsterdam
€ 17,00
Floor Jansen

FLOOR JANSEN SLUIT TOUR AF MET GROOTSTE SOLOCONCERT... Floor Jansen sluit haar tour af met haar grootste soloconcert tot nu toe....

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. THE... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.