Iron Maiden in 2020 op Graspop en Bospop-terrein

Iron Maiden
Iron Maiden in 2020 op Graspop en Bospop-terrein
Door sjoertb op 07 november 2019 - 10:19 Volgend jaar landt Iron Maiden weer in Nederland en België. De Engelse metalband is in juni headliner van Graspop Metal Meeting en speelt in juli op het festivalterrein van Bospop. Dit gebeurt de dag voor aanvang van Bospop 2020. Er moeten dus apart kaarten gekocht worden.

De shows van Iron Maiden staan in het teken van hun Europese Legacy of the Beast-tour. Verwacht dus een avond boordevol hits en fan-favourites uit de gehele carrière van de band.

Graspop bestaat in 2020 alweer 25 jaar en viert dat met een XL-editie van vier dagen! Van 18 tot en met 21 juni vindt het festival plaats. Iron Maiden zal op de eerste festivaldag, donderdag 18 juni, optreden. De voorverkoop start op vrijdag 15 november om 10.00 uur. Stel hier een reminder in voor de start van de kaartverkoop.

Op donderdag 9 juli, een dag voordat Bospop plaatsvindt, staat het festivalterrein in Weert al klaar voor het concert van Iron Maiden. In het voorprogramma spelen Alter Bridge en Airbourne. De voorverkoop start op donderdag 14 november om 10.00 uur. Stel hier een reminder in voor de start van de kaartverkoop.

Iron Maiden - Legacy of the Beast-tour:
19-06-2020 - Graspop Metal Meeting, Dessel (tickets)
09-07-2020 - Evenemententerrein Weert (tickets)

Tickets voor het concert in Weert kosten €88,48 (incl. servicekosten). Leden van de Iron Maiden-fanclub kunnen gebruik maken van een pre-sale via ironmaiden.com.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDi-rect

DI-RECT VIERT 20-JARIG JUBILEUM MET CONCERT IN AHOY Di-rect geeft op 10 oktober een concert in Ahoy Rotterdam. De show zal in het...

Paradiso logo nieuw

THE HOMESICK MET NIEUW ALBUM OP TOUR LANGS PARADISO,... De Dokkumse band The Homesick brengt op 7 februari hun tweede album, The...

REACTIES

Avatar deHertog
do 07 nov 2019 11:12

deHertog Iron Maiden headliner op Graspop? Wat een verrassing

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.