Lennon Stella in 2020 naar La Madeleine en Melkweg

Lennon Stella
Lennon Stella in 2020 naar La Madeleine en Melkweg
Door larissapronk op 01 november 2019 - 12:56 Lennon Stella komt in 2020 naar Nederland en België. Op 20 februari 2020 zal ze te zien zijn in La Madeleine in Brussel en op 22 februari in Melkweg in Amsterdam. Het worden haar eerste Nederlands en Beglische concerten.

Lennon Stella is een zangeres uit Canada. Ze is bekend van de serie Nashville. Samen met haar zusje vormt ze het duo Lennon & Maisy en maken ze country muziek. Ze is op tour geweest met artiesten als The Chainsmokers, 5 Seconds of Summer en Anne-Marie. Ook heeft ze samengewerkt aan nummers met The Chainsmokers, Liam Payne, Jonas Blue en Illenium. Vandaag kwam haar single 'Kissing Other People' uit.

Reguliere tickets voor de concert van Lennon Stella in La Madeleine en Melkweg kosten tussen de €20,- en €25,-. De kaartverkoop voor beide shows start aankomende vrijdag 7 november om 09:00 uur. Tickets voor het concert van Lennon Stella in La Madeleine koop je hier. Tickets voor het concert van Lennon Stella in Melkweg koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Lennon Stella in Brussel begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Lennon Stella in Melkweg begint.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

VIERTAL CONCERTEN VOOR SHARY-AN IN HET NAJAAR VAN 2020Het duurt nog iets meer dan een jaar, maar zojuist is bekend gemaakt dat...

carre

ROGER HODGSON IN SEPTEMBER 2020 TWEEMAAL NAAR CARRÉ Mede-oprichter van Supertramp, Roger Hodgson stond dit jaar onder meer al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.