La Roux in februari 2020 naar Melkweg

La Roux
La Roux in februari 2020 naar Melkweg
Door larissapronk op 01 november 2019 - 11:45 La Roux komt naar Nederland. Op 13 februari 2020 zal ze een optreden geven in de Melkweg Max.

Elly Jackson, beter bekend onder haar artiestennaam La Roux, is een Engelse zangeres. In 2009 brak de zangeres door met haar debuutalbum en scoorde ze wereldwijde hits met de singles ‘In For The Kill’ en ‘Bulletproof’. Met dit album won La Roux een Grammy. In 2014 kwam pas haar tweede album uit, maar dit werd opnieuw zeer goed ontvangen. Onlangs bracht ze haar nieuwe single 'International Woman Of Leisure' (I.W.O.L.) uit. Op 7 februari komt haar nieuwe album 'Supervision' uit.

Reguliere tickets voor het concert van La Roux in Nederland kosten €28,75 en gaan aanstaande woensdag 6 november om 10:00 in verkoop. Tickets voor La Roux in Amsterdam bestel je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor La Roux in Melkweg begint.

Bestel tickets La Roux in Melkweg
Tickets La Roux
do 13 feb
Melkweg, Amsterdam
De Staat1

DE STAAT IN VOORPROGRAMMA EDITORS IN ZUIDERPARKMomenteel is De Staat druk aan het touren door België en Nederland, met...

AFAS Live

A-HA MET HUNTING HIGH AND LOW TOUR NAAR AFAS LIVE Het Noorse trio A-Ha , voornamelijk bekend van de '80's hit Take On Me...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.