Papa Roach in 2020 naar Tilburg

review: Pukkelpop 2018 - Vrijdag Papa Roach
Papa Roach in 2020 naar Tilburg
Door brittcrooswijk op 29 oktober 2019 - 13:53 De nu-metalband Papa Roach komt in maart 2020 voor een enkel concert naar 013 in Tilburg. Voor deze show nemen ze de band Hollywood Undead met zich mee.

Het Amerikaanse Papa Roach wordt in 1993 opgericht en breekt in 2000 door met het album 'Infest' met daarop de hit 'Last Resort'. Met hun harde mix van rap, metal en punk doen ze het uitstekend in het nu-metal tijdperk. Inmiddels heeft Papa Roach 10 albums uitgebracht.

Reguliere tickets voor het concert van Papa Roach in 013 kosten €45,40 en gaan aankomende vrijdag 1 november om 10:00 uur in verkoop. Tickets voor het concert van Papa Roach in 013 koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Papa Roach in Tilburg begint.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJungle by Night

JUNGLE BY NIGHT VOEGT NACHTSHOW EN KINDERCONCERT TOE... Jungle by Night heeft twee opvallende shows toegevoegd aan de tournee ter...

Handsome Family

THE HANDSOME FAMILY NAAR PARADISO NOORD EN DE... The Handsome Family zal op 28 april te zien zijn in De Oosterpoort en een dag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.