Within Temptation & Evanescence geven extra show in Paleis 12

review: Within Temptation Extra Show - 21/12 - 013 Within Temptation
Within Temptation & Evanescence geven extra show in Paleis 12
Door larissapronk op 29 oktober 2019 - 10:31 Within Temptation & Evanescence geven een extra show in Paleis 12 in België. Ze zullen te zien zijn op vrijdag 24 april 2020 in Brussel in het kader van de 'Worlds Collide' tour.

Within Temptation werd in 1996 opgericht door Sharon den Adel en gitarist Robert Westerholt. De band is bekend van hits als 'Ice Queen', 'Stand My Ground' en 'Mother Earth'. De Nederlandse metalband zag meerdere albums platina worden en won prijzen als Best Dutch & Belgian act bij de MTV EMA's, en bij de World Music Awards een prijs voor Best Selling Dutch Artist.

Evanescence is een Amerikaanse rockband en werd opgericht in 1995 door zangeres en pianist Amy Lee en gitarist Ben Moody. In 2003 brachten ze hun eerste album 'Fallen' uit dat sindsdien wereldwijd meer dan 17 miljoen keer is verkocht. De hit 'Bring Me To Life' van die plaat is op Youtube meer dan 675 miljoen keer beluisterd.

Reguliere tickets voor het extra concert van Within Temptation & Evanescence in België kosten €50,76. Kaarten gaan aankomende donderdag 31 oktober om 10:00 uur in verkoop. Tickets voor het concert van Within Temptation & Evanescence in Paleis 12 koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Within Temptation & Evanescence in Brussel begint.

Eerder maakten ze al bekend dat ze op 4 april 2020 in Paleis 12 staan en op 21 en 22 april in de Ziggo Dome. De concerten op 4 en 21 april zijn al uitverkocht. Tickets voor Within Temptation & Evanescence op 22 april koop je hier.

Judas Priest

JUDAS PRIEST VIERT 50-JARIG JUBILEUM MET SHOW IN 013Metalpioniers Judas Priest komen op 28 juli 2020 voor een exclusieve...

edwin evers band

EDWIN EVERS BAND MET 80'S CLUBTOUR DOOR NEDERLAND De Edwin Evers Band zal in het voorjaar op verschillende poppodia in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.