YES komt met The Album Series Tour 2020 naar Nederland en België

YES
YES komt met The Album Series Tour 2020 naar Nederland en België
Door larissapronk op 28 oktober 2019 - 12:07 YES komt met The Album Series Tour 2020 naar Nederland en België. Op zaterdag 23 mei 2020 zullen ze te zien zijn in TivoliVredenburg in Utrecht en op zondag 24 mei in Het Depot in Leuven.

YES is een Engelse rockband dat is opgericht in 1968. De band bestaat uit vijf leden. Ze zijn bekend van hits als 'Sweet Dreams', 'Owner of a lonely heart' en 'Roundabout'. In 1969 bracht YES hun eerste album uit. Ondertussen hebben ze al meer dan 35 albums uitgebracht.

Reguliere tickets voor het concert van YES in TivoliVredenburg kosten €63,36 en in Het Depot tussen de €43,- en €46,-. De kaartverkoop voor de Utrecht show start aankomende woensdag 30 oktober om 10:00. De kaartverkoop voor de show in Leuven start een uur later. Tickets voor het concert van YES in TivoliVredenburg koop je hier. Tickets voor het concert van YES in Het Depot koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor YES in Utrecht begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor YES in Leuven begint.
Lotto Arena

NIGHTWISH OOK NAAR DE LOTTO ARENA IN 2020Het zijn goede tijden voor Floor Jansen, na haar Nederlandse doorbraak...

Ahoy Rotterdam

KREZIP NAAR DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE Krezip maakt bekend dat de Tilburgse band ook te zien is op De Vrienden van...

REACTIES

geen avatar
ma 28 okt 2019 18:34

eatsleeprave.. Lees ik dit goed 65$? Zijn ze niet goed snik geworden of zo? Daar ga ik 3 dagen voor festivallen gekkies.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.