Mura Masa met R.Y.C. World Tour 2020 naar Lotto Arena en AFAS Live

review: Mura Masa - 25/10 - TivoliVredenburg Mura Masa
Mura Masa met R.Y.C. World Tour 2020 naar Lotto Arena en AFAS Live
Door larissapronk op 25 oktober 2019 - 14:11 Mura Masa komt met zijn R.Y.C. World Tour 2020 naar Nederland en België. Op donderdag 27 februari zal hij te zien zijn in de Lotto Arena in Antwerpen en op zaterdag 29 februari in AFAS Live in Amsterdam.

Alex Crossan, beter bekend onder zijn artiestennaam Mura Masa is een producer, songwriter en multi-instrumentalist. Hij is bekend van zijn nummers 'Firefly', 'What If I Go?' en 'Love$ick'. Mura Masa heeft samengewerkt met grote namen als A$AP Rocky, Clairo en Charli XCX. Op 17 januari 2020 zal zijn nieuwe album 'R.Y.C (Raw Youth Collage)' uitkomen.

Reguliere tickets voor het concert van Mura Masa in de Lotto Arena kosten €36,34 en in AFAS Live €33,60. Tickets voor beide shows gaan aanstaande vrijdag 1 november om 11:00 in verkoop. Tickets voor het concert van Mura Masa in de Lotto Arena koop je hier. Tickets voor het concert van Mura Masa in AFAS Live koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Mura Masa in Antwerpen begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Mura Masa in Amsterdam begint.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Q-Factory 1

MILLENCOLIN MET NIEUW ALBUM OP TOUR LANGS Q-FACTORY...De Zweedse skate-punkers van Millencolin hebben onlangs het nieuwe album...

The Overslept

HEDON, LUXOR LIVE, SIMPLON EN MEER TIJDENS TOUR THE... Onlangs bracht The Overslept de nieuwe single Waste Of Love uit. Nu komt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.