OneRepublic komt in het voorjaar 2020 met exclusieve show naar TivoliVredenburg

OneRepublic
OneRepublic komt in het voorjaar 2020 met exclusieve show naar TivoliVredenburg
Door larissapronk op 25 oktober 2019 - 12:48 OneRepublic komt in het voorjaar van 2020 naar Nederland. Op zondag 8 maart 2020 zullen ze met een exclusieve show te zien zijn in de Ronda zaal van TivoliVredenburg.

OneRepublic is een Amerikaanse poprockband uit Colorado en bestaat uit vijf leden. In 2002 werd de band opgericht door Ryan Tedder en Zach Filkins. In 2007 brachten ze hun eerste single 'Apologize' uit maar het succes bleef uit. Pas nadat producer Timbaland zijn album uitbracht met daarop een remix van 'Apologize' werd de single wereldwijd een hit. OneRepublic heeft ondertussen nog veel meer hits op hun naam staan zoals 'Counting stars', 'Secrets' en 'Rescue Me'.

Reguliere tickets voor het concert van OneRepublic in TivoliVredenburg kosten €44,10 en gaan aankomende vrijdag 1 november om 10:00 in verkoop. Tickets voor het concert van OneRepublic in Utrecht koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor OneRepublic in TivoliVredenburg begint.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Overslept

HEDON, LUXOR LIVE, SIMPLON EN MEER TIJDENS TOUR THE...Onlangs bracht The Overslept de nieuwe single Waste Of Love uit. Nu komt...

Canshaker Pi

CANSHAKER PI SAMEN MET PETERSBURG OP TOUR Canshaker Pi gaat in het voorjaar weer eens touren. Dit doet de band samen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.