Beste Zangers krijgt live-editie in Ahoy met o.a. Floor Jansen en Glennis Grace

Floor Jansen Nightwish
Beste Zangers krijgt live-editie in Ahoy met o.a. Floor Jansen en Glennis Grace
Door brittcrooswijk op 24 oktober 2019 - 15:55 Volgend jaar krijgt het televisieprogramma Beste Zangers een live concerteditie in Rotterdam Ahoy. Het televisieprogramma van AVROTROS werd twee keer genomineerd voor een Televizier-Ring, maar heeft helaas de prijs nog niet weten binnen te slepen.

Artiesten die zullen optreden zijn: Glennis Grace, Floor Jansen, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort, Emma Heesters, Julia Zahra en Rolf Sanchez. De komende weken worden er meer namen bekendgemaakt.

Beste Zangers was voor het eerst op televisie te zien in 2009 en trekt vaak meer dan een miljoen kijkers. Er zijn inmiddels al twaalf seizoenen van het televisieprogramma gemaakt. Artiesten als Glennis Grace en Davina Michelle kregen een flinke boost in hun carrière door het programma.

Het concert vindt plaats op 23 mei 2020. De kaartverkoop start op vrijdag 25 oktober om 10:00. Een ticket is verkrijgbaar vanaf €33,-. Tickets voor de live-editie van beste zangers in Ahoy koop je via deze link.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lewis Capaldi

CONCERTEN VAN LEWIS CAPALDI IN TIVOLIVREDENBURG EN... Lewis Capaldi zou vanavond in Brussel en morgen in Utrecht optreden. De...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. NICK CAVE,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.