One Direction-zanger Louis Tomlinson naar AFAS Live

Louis Tomlinson
One Direction-zanger Louis Tomlinson naar AFAS Live
Door myrthehuisman op 24 oktober 2019 - 15:10 Louis Tomlinson zal op 19 maart te zien zijn in AFAS Live in Amsterdam. Het is de eerste keer dat de Britse zanger solo op tour gaat.

In 2010 werd Louis bekend door zijn deelname aan X-factor. Samen met vier andere deelnemers kwam hij in de succesvolle boyband One Direction. In 2015 maakte de band bekend dat ze een pauze namen. Sindsdien is hij druk bezig met zijn solocarrière. Hij heeft al meerdere singles uitgebracht en zijn solo debuutalbum staat gepland voor januari. Ook solo heeft hij meerdere prijzen gewonnen waaronder een MTV EMA Award. Vandaag bracht hij ook het nummer 'We Made It' uit.

De kaartverkoop voor het concert van Louis Tomlinson begint op 1 november 10:00. Tickets kosten ongeveer €39 per stuk. Tickets kan je vinden via deze link. Wil je er zeker van zijn dat je de kaartverkoop niet mist? Stel dan een reminder in!
Dat kan je regelen via deze link.

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. NICK CAVE,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Inge van Calkar

INGE VAN CALKAR IN DE AFTERSHOW VAN A-HA IN AFAS LIVE Op vrijdag 8 november vindt het concert van het Noorse trio A-ha plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.