Tino Martin met Viva Las Vegas-show naar Ziggo Dome

Tino Martin
Tino Martin met Viva Las Vegas-show naar Ziggo Dome
Door myrthehuisman op 22 oktober 2019 - 11:18 Op 1 mei 2020 zal Tino Martin te zien zijn in de Ziggo Dome met zijn Viva Las Vegas-show. Tijdens het concert komen al zijn hits voorbij, daarnaast zingt Martin ook nummers van Frank Sinatra en Elvis Presley.

Tino Martin is de artiestennaam van Eduard Martinus Kattenberg, je kent hem waarschijnlijk van het nummer 'Zij Weet Het'. In 2014 brak Tino door met het het nummer 'Jij liet me vallen'. Hij heeft al twee Edisons op zijn naam staan. Tino heeft meegedaan aan het 11e seizoen van het programma Beste Zangers, daar zong hij onder andere 'Zij weet het', een cover van Glen Faria. Het nummer werd een hit en Tino ontving ook een gouden plaat voor het nummer.

De voorverkoop voor het concert van Tino Martin begint op 25 oktober om 12:00. De gewone ticketprijzen variëren van €39 tot €87. Er is ook een Las Vegas Deluxe Arrangement te koop voor €297.
Tickets kan je vinden via deze link. Wil je er zeker van zijn dat je de kaartverkoop niet mist? Stel dan een reminder in!
Dat is te regelen via deze link.

Bestel tickets Tino Martin in Ziggo Dome
Tickets Tino Martin
vr 01 mei
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 39,00 - 297,00
Johan Derksen

JOHAN DERKSEN MET 'THE SOUND OF THE BLUES &...Johan Derksen gaat met zijn nieuwe programma 'The Sound of The Blues &...

roosbeef

ROOSBEEF IS TERUG MET CLUBTOURNEE IN NEDERLAND EN... Vijf jaar naar het laatste album 'Kalf' heeft Roosbeef de plaat 'Lucky' en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.