A-capellagroep Pentatonix met wereldtour langs Vorst Nationaal en AFAS Live

Pentatonix news_groot
A-capellagroep Pentatonix met wereldtour langs Vorst Nationaal en AFAS Live
Door myrthehuisman op 21 oktober 2019 - 16:27
De Amerikaanse a-capellagroep Pentatonix zal volgend jaar met hun wereldtour langs België en Nederland gaan. Op 24 maart zullen ze te zien zijn in Vorst Nationaal en op 28 maart in Afas Live. In 2015 en 2016 stond de groep ook al in Afas Live, die toen nog de Heineken Music Hall heette.

Pentatonix won in 2011 The Sing-Off. In totaal zijn er nu acht studioalbums uitgebracht waarvan de laatste 'Christmas Is Here' in 2018 uitkwam. Dit jaar brachten ze een cover van 'Can You Feel The Love Tonight' en 'The Lion King' uit. Op 25 oktober komt het nieuwe album 'The Best Of Pentatonix Christmas' uit, hierop zullen vier nieuwe nummers te vinden zijn. Met hun covers op YouTube hebben ze vier miljard views en zeventien miljoen abonnees behaald.


De kaartverkoop voor de show in Vorst Nationaal begint op 25 oktober 09:00. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €48. Tickets kan je vinden via deze link. Wil je de kaartverkoop niet missen? Stel een reminder in!
Dat kan je regelen via deze link.

De kaartverkoop voor het concert in Afas Live start op 25 oktober 10:00. Een kaartje kost je €47,60. Via deze link kan jij je tickets kopen. Wil je de kaartverkoop niet missen? Stel een reminder in voor wanneer de kaartverkoop begint! Zo een reminder kan je instellen via deze link.


BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Pentatonix in Vorst Nationaal
Tickets Pentatonix
KIES TICKET
di 24 mrt
Pentatonix
Vorst Nationaal, Brussel
€ 48,00 - 69,00
za 28 mrt
Pentatonix - The World Tour
AFAS Live, Amsterdam
Theater 't Speelhuis news

EXIT NORTH VOOR EXCLUSIEVE SHOW NAAR THEATER 'T...De voormalige drummer van Japan, Steve Jansen komt met zijn nieuwe band Exit...

So What's Next? news

PROGRAMMA SO WHAT'S NEXT? COMPLEET MET DERTIG... Het Eindhovense showcase-festival So What's Next? heeft het volledige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.