Nick Cave & The Bad Seeds naar Ziggo Dome en Sportpaleis

review: Down The Rabbit Hole 2018 - zondag Nick Cave
Nick Cave & The Bad Seeds naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 18 oktober 2019 - 11:12 Nick Cave heeft met 'Ghosteen' net een nieuw album uit. In april komt hij deze samen met zijn Bad Seeds aan het Nederlandse en Belgische publiek voorstellen. Op 29 april geeft de Australische rocker een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome en op 30 april is het Sportpaleis in Antwerpen aan de beurt.

'Ghosteen’ is het zeventiende studioalbum van Nick Cave and The Bad Seeds en de opvolger van het in 2016 verschenen Skeleton Tree. 'The songs on the first album are the children. The songs on the second album are their parents. Ghosteen is a migrating spirit.’ aldus Cave over het album.

De kaartverkoop voor beide concerten start op vrijdag 25 oktober om 10.00 uur. Voor de show in Ziggo Dome geldt dat alle tickets op naam verkocht worden. Deze namen worden aan de deur van de Ziggo Dome gecontroleerd. Namen kunnen niet worden aangepast. Doorverkoop van tickets is niet mogelijk. Er kunnen maximaal 6 tickets per klant worden besteld.

Tickets voor het concert van Nick Cave in de Ziggo Dome koop je via deze link.. Er zijn diverse soorten tickets beschikbaar. Deze kosten tussen de 39 en 85 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor Nick Cave in de Ziggo Dome.

Als je liever (of ook) naar het concert wilt in het Sportpaleis te Antwerpen dan kan je hier terecht. Tickets kosten in Antwerpen tussen de 50 en 95 euro. Wil je voor dit concert een reminder in je mailbox ontvangen? Hier kan je deze instellen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefmemphismaniacsnews

MASH-UP BAND MEMPHIS MANIACS IN NOVEMBER OP TOUR Memphis Maniacs beleefde afgelopen zomer een druk festivalseizoen, met...

Willow Mae

WILLOW MAE GAAT OP HUISKAMERTOUR Zangeres Willow Mae kondigt na een succesvolle Tuinentour nu een...

REACTIES

Avatar AtomicGarden
za 19 okt 2019 13:18

AtomicGarden 29 oktober moet 29 april 2020 zijn

 0
Avatar RobZ
ma 21 okt 2019 11:20

RobZ Daar heb je helemaal gelijk in. Dank voor het melden!

AtomicGarden schreef:
29 oktober moet 29 april 2020 zijn

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.