Winnen: 2x2 kaarten voor Life of Agony in Metropool

Life of Agony news_groot
Winnen: 2x2 kaarten voor Life of Agony in Metropool
Door sjoertb op 17 oktober 2019 - 11:23 Life Of Agony bestaat al sinds 1993. In 26 jaar tijd is er veel gebeurd: zo ging de band in 1997 uit elkaar waarna twee reünies volgden en gaat frontman Keith Caputo tegenwoordig als Mina Caputo door het leven.

In 2017 maakte de band een flinke comeback met het album 'A Place Where There’s No More Pain'. Op de opvolger 'The Sound of Scars' (2019) is de sound waar de band in de jaren '90 populair mee werd weer volop aanwezig.

Op 16 november vindt het concert van Life Of Agony in Metropool plaats. Doyle (van Misfits) is de supportact. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Life of Agony'.

Deze winactie loopt tot en met 23 oktober.
Songhoy Blues

SONGHOY BLUES IN HET VOORPROGRAMMA VAN VAMPIRE...Vandaag is bekendgemaakt dat Songhoy Blues het voorprogramma zal verzorgen...

Fleddy Melculy

FLEDDY MELCULY OP GROTE CLUBTOUR DOOR NEDERLAND EN... De Belgische metalcoreband Fleddy Melculy gaat in 2020 op een grote...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.