Typhoon geeft extra show in Dominicanenklooster in Zwolle

Typhoon
Typhoon geeft extra show in Dominicanenklooster in Zwolle
Door larissapronk op 16 oktober 2019 - 14:00 Typhoon geeft een extra show in Zwolle. Op 13 december zal hij te zien zijn in het Dominicanenklooster.

Eerder deze week maakte Typhoon al bekend dat hij op 14 december zal optreden in het Dominicanenklooster. Dit concert is al uitverkocht.

Typhoon is een Nederlandse zanger en rapper. Hij begon met zijn rap carrière op 15-jarige leeftijd. Dit deed hij met zijn vriend Phreako Rico en zijn broer Kevin. Drie jaar later verscheen hun eerste album 'Vet Verse Flows'. Typhoon is al voor veel verschillende prijzen genomineerd geweest en heeft er zelfs een aantal gewonnen. Zo won hij bij de 3VOOR12 Awards in 2014 Beste Album, bij de Edisons in 2015 Beste Hiphop en Beste Album en bij de 3FM Awards in 2015 Beste Hiphop. Typhoon is vooral bekend geworden door zijn nummers 'Surfen', 'Zandloper' en 'Lobi da Basi'.

Tickets voor het concert van Typhoon op 13 december in het Dominicanenklooster kosten €30,50 en zijn al in verkoop. Tickets voor het concert van Typhoon in Zwolle koop je hier.
Fleddy Melculy

FLEDDY MELCULY OP GROTE CLUBTOUR DOOR NEDERLAND EN...De Belgische metalcoreband Fleddy Melculy gaat in 2020 op een grote...

Nona - Bitterzoet news

IN THE PICTURE: O.A. NEW FALL FESTIVAL, DUNCAN... Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.