Kim Petras met The Clarity Tour naar de Melkweg en Kavka

review: Kim Petras - 1/9 - Paradiso Kim Petras
Kim Petras met The Clarity Tour naar de Melkweg en Kavka
Door Cartman91 op 14 oktober 2019 - 13:23 De Duitse zangeres Kim Petras begint later deze maand aan The Clarity Tour, waarmee ze door Amerika en Europa reist.

In januari zijn Nederland en België aan de beurt, waar ze op 24 januari in Paradiso staat. Een week later, op 30 januari staat ze in het Antwerpse Kavka.

Kim Petras werd in Keulen geboren als Tim, maar al op 13-jarige leeftijd voelde hij zich toch meer een meisje dan een jongen en onderging dan ook (als jongste ooit) een transformatie. Kim is tevens een LGBTQ+ activiste, naast dat ze een singer-songwriter is. Inspiratie haalt ze van artiesten als Britney Spears en Madonna. In 2017 bracht ze haar debuutsingle I Don't Want it all uit, zonder hulp van een platenmaatschappij. Inmiddels heeft ze al eens samengewerkt met artiesten als Miley Cyrus, Charli XCX, Cheat Codes, Sophie en Carly Rae Jepsen.

Tickets voor deze concerten gaan op 18 oktober om 10 uur in de voorverkoop. Een Melkweg-kaartje kost je 18,40 euro (inclusief servicekosten). Over de Belgische show is vooralsnog niks bekend qua ticketinfo.

Bestel tickets Kim Petras in Melkweg
Tickets Kim Petras
vr 24 jan
Melkweg, Amsterdam
Paradiso logo nieuw

LARKIN POE IN 2020 NAAR PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUEDe twee zussen Rebecca en Megan Lovell van Larkin Poe komen in mei 2020...

De Vrienden van Amstel Live news

EERSTE NAMEN DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE BEKEND... De eerste namen voor de line-up van De Vrienden van Amstel Live 2020 zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.