Keith Urban trapt zijn nieuwe tour af in AFAS Live

Keith Urban
Keith Urban trapt zijn nieuwe tour af in AFAS Live
Door myrthehuisman op 07 oktober 2019 - 11:45 Keith Urban zal op 2 mei 2020 zijn 'Keith Urban Live Tour' aftrappen in AFAS Live. Eerder dit jaar was hij al op het C2C in Nederland te zien.

Het Country 2 Country festival (C2C) is een groots rondreizend country festival dat plaatsvindt in Europa. De eerste editie was in 2013 in de O2 Arena in Londen. Het festival breidde wegens succes uit naar verschillende locaties in Europa. Maart dit jaar was de eerste Nederlandse editie in AFAS Live.
Podiuminfo was erbij en maakte dit fotoverslag.

Keith Urban heeft inmiddels negen studioalbums uitgebracht, vierentwintig nummer een hits op zijn naam staan en veel verschillende awards binnen gesleept. Naast zijn solowerk heeft hij ook met veel verschillende artiesten samengewerkt. Tijdens de tour zullen uiteraard zijn grootste hits waaronder "Parallel Line' gespeeld worden.

De kaartverkoop voor het concert van Keith Urban in AFAS Live begint op 11 oktober 10:00. De prijzen variëren van €66 tot €77. Tickets kan je vinden via deze link. Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop van start gaat?
Via deze link kan je dat instellen.
AFAS Live

EXTRA SHOW DAVINA MICHELLE IN AFAS LIVEWegens grote belangstelling voor de kaarten van het concert dat Davina...

Maluma

MALUMA MET ZIJN 11:11 WORLD TOUR LANGS ZIGGO DOME EN... De Colombiaanse zanger Maluma zal op 18 maart 2020 een concert geven in Ziggo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.