Kensington naar TivoliVredenburg

review: Kensington - 22/11 - Ziggo Dome Kensington
Kensington naar TivoliVredenburg
Door brittcrooswijk op 04 oktober 2019 - 10:40 Kensington komt in november voor een intiemere show dan normaal naar TivoliVredenburg. Dit jaar staan ze in december ook nog met drie shows in de Ziggo Dome.

Kensington is een enorm succesvolle Nederlandse rockband. De band presenteert tijdens deze show hun nieuwe album ’Time’. De eerste drie singles zijn al uit: Bats, What Lies Ahead en Chronos. Inmiddels is het al negen jaar geleden dat het debuutalbum ‘Borders’ verscheen. In de tussentijd hebben ze al tien keer in een uitverkochte Ziggo Dome gestaan en een keer in een uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Tickets voor het concert kosten €33,10 en zijn verkrijgbaar vanaf 11 oktober om 10:00. Tickets voor de album release show van Kensington in TivoliVredenburg koop je via deze link.

Bang om de verkoop te missen? Stel hier een reminder in.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



David Gray

DAVID GRAY MET ZIJN WHITE LADDER JUBILEUM TOUR OOK...Om het twintigjarige jubileum van het album 'White Ladder' te vieren gaat...

festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. BILLIE EILISH,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.