Winnen: 2x2 kaarten voor Camilla Blue in Altstadt

Camilla Blue
Winnen: 2x2 kaarten voor Camilla Blue in Altstadt
Door sjoertb op 03 oktober 2019 - 13:00 Camilla Blue speelt piano, gitaar en zingt met het hart op de tong. Ze debuteerde in 2018 met haar album 'BLUE' en speelde onder meer in het TV programma Vrije Geluiden en op het hoofdpodium van Jazz in Duketown.

Met haar eerste single 'Don’t Turn On The Lights' behaalde ze meer dan 50.000 streams op Spotify. Binnenkort komt ze met een nieuw album, 'Yellow', waarvan onlangs de single 'When I Get Home' al werd uitgebracht.

Op 22 november vindt het concert van Camilla Blue in Altstadt plaats. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Camilla Blue'.

Deze winactie loopt tot en met 9 oktober.
Tourist LeMC

TOURIST LEMC NEEMT SPECIAL GUESTS MEE NAAR HET...Op 8 november staat Tourist LeMC in Het Sportpaleis in Antwerpen, maar daar...

Pussy Riot

PUSSY RIOT TERUG IN NEDERLAND EN BELGIË Pussy Riot komt dit jaar naar Nederland en België voor optredens. Ook staat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.