Symfonische metalband Lordi in maart naar het Bolwerk en P60

Lordi
Symfonische metalband Lordi in maart naar het Bolwerk en P60
Door Cartman91 op 30 september 2019 - 13:47 De Finse symfonische metalband Lordi komt vanaf februari met de Europese Killect-tour (zie onderstaande Instagram-post van de band zelf). In maart is Nederland twee keer aan de beurt.

Op 7 maart komt Lordi eerst naar het Bolwerk te Sneek en via omwegen in Duitsland, Tsjechië en Zwitserland komt de band terug naar Nederland voor een show in het Amstelveense P60. Eerder, in december is Lordi ook al te zien tijdens Het Grote Songfestivalfeest in de Ziggo Dome, waar oud-winnaars en -deelnemers als Edsilia Rombley, Dana International, Lenny Kuhr, Ruth Jacott, Ruslana, Katrina and the Waves, Dima Bilan, Loreen en Izhar Cohen te zien zijn.

Tickets voor de Lordi concerten zijn al te verkrijgen, een kaartje voor de P60-show kost je 23,50 euro (inclusief servicekosten). Over de kaartverkoop voor het concert in Sneek is op het moment van schrijven nog niks bekend.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMilky Chance1

PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR MILKY CHANCEHet Duitse duo Milky Chance brengt op 15 november een nieuw album, getiteld...

BlofPaskalJakobsennieuws

EXTRA SHOWS BLØF IN OOSTERPOORT EN TIVOLIVREDENBURG... Bløf -fans opgelet: er komen extra concerten in de Oosterpoort te Groningen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.