Tourschema James Blake op de schop, Nederlandse en Belgische shows krijgen nieuwe datum

James Blake
Tourschema James Blake op de schop, Nederlandse en Belgische shows krijgen nieuwe datum
Door Cartman91 op 27 september 2019 - 16:52 Wegens een conflict in het tourschema is James Blake genoodzaakt om zijn Europese tour om te gooien.

Dit heeft ook gevolgen voor de twee Belgische shows en het Nederlandse concert dat in de agenda stond. De Belgische shows hebben een nieuwe datum gekregen, namelijk 24 en 25 april.

Voor de AFAS Live show verandert er nog meer: deze show wordt geannuleerd en in plaats daarvan komt James Blake voor twee concerten naar TivoliVredenburg op 20 en 21 april.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht de nieuwe data jou niet uitkomen dan kan je om restitutie vragen.

Tickets voor de nieuwe shows zijn nog steeds te verkrijgen. Een kaartje voor James Blake in Koninklijk Circus op 24 april kan je hier verkrijgen. Voor datzelfde kaartje, maar dan op 25 april kan je hier terecht. Een ticket voor het nieuw aangekondigde TivoliVredenburg concert op 20 april koop je hier en voor een kaartje op 21 april kan je hier terecht.

Een kaartje voor een van de Belgische concerten kost je 39,10 euro, in Utrecht ben je met 39,24 euro (inclusief servicekosten) een fractie duurder uit.

billie eilish3

BILLIE EILISH JULI 2020 NAAR ZIGGO DOME EN WERCHTER...Goed nieuws voor de vele fans van nieuwe popster Billie Eilish . De...

Paradiso logo nieuw

DEWOLFF KOMT MET NIEUW ALBUM NAAR PARADISO Rockband DeWolff maakt 70's rockmuziek wat doet denken aan Deep Purple of...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.