Reviews: HIM, Babyshambles, 30 Seconds to Mars

Door Soeperman87 op 11 maart 2008 - 11:14 Februari was een mooie maand voor menig muziekliefhebber en journalist. Podiuminfo was dan ook aanwezig bij een aantal zéér goede concerten en zag zelfs wat verassende acts. Hieronder vind je een overzicht van onze reviews + foto's uit de maand februari.

HIM - 013 (Tilburg)
Een dag voor het concert in 013 speelde HIM een bijzonder aangename show in de Amsterdamse Paradiso. Reden voor Podiuminfo om met eigen ogen te zien of de band ook in Tilburg het publiek tevreden weet te stellen.
[Verslag en foto's]

Queens of the Stone Age - Heineken Music Hall (Amsterdam)
Drukte rondom de Amsterdam ArenA. Geen voetbalfans en ook geen Toppers in Concert. Het publiek moet namelijk bij de Heineken Music Hall zijn, want daar spelen niemand minder dan Queens of the Stone Age.
[Verslag en foto's]

Blood Red Shoes - Ekko (Utrecht)
Als we menig journalist en muziekliefhebber mogen geloven is er dit jaar een nieuwe sensatie geboren: Blood Red Shoes. Deze band speelt dit keer welliswaar in de Ekko in Utrecht, maar bijna elke band moet na een 'geboorte' groeien. Mooie kans voor Podiuminfo om deze act van dichtbij te bewonderen.
[Verslag en foto's]

Babyshambles - Paradiso (Amsterdam)
Met het catchy Shotters Nation in de pocket lijken de Babyshambles terug van weggeweest! Ze zouden het een dag later (lichtelijk) verzieken in de Effenaar, maar Podiuminfo was gelukkig een dag eerder aanwezig in Paradiso. Misschien iets minder legendarisch, maar muzikaal heel wat beter.
[Foto's]

Megadeth - Hof ter Lo (Antwerpen)
Lang haar en veel muzikaal geweld. Duizenden bands kunnen in dit rijtje scharen, maar dit keer gaat de eer naar Megadeth. In Antwerpen rockte deze metaldudes als vanouds en Podiuminfo was erbij met een fotografe.
[Verslag en foto's]

Australian Pink Floyd Show - Concertgebouw de Vereeniging (Amsterdam)
'We don't need no education' in goede muziek. 's Werelds beste Pink Floyd coverband mag dan ook niet overgeslagen worden. Wij waren aanwezig tijdens de Australian Pink Floyd Show in het Concertgebouw in Amsterdam.
[Verslag en foto's]

30 Seconds to Mars - Heineken Music Hall (Amsterdam)
Liefhebbers van gelikte emorock met een acterende frontman opgelet! Podiuminfo was 9 februari aanwezig in de Heineken Music Hall om foto's te schieten van 30 Seconds to Mars. Natuurlijk heb je de foto's al bekeken, maar we herinneren je alleen maar even...
[Foto's]

Uiteraard waren wij bij nog veel meer concerten aanwezig in februari. Voor verslagen en foto's van oa. Air Traffic, Colbie Caillat, Leaf, Von Bondies, Willy DeVille, Suicide Silence, Sonic Syndicate, Stars en Bootleg Beatles hoef je alleen maar even hier te klikken.

We want more!
Natuurlijk kunnen jullie ook in maart nog veel meer verslagen en foto's verwachten! We hebben er de afgelopen elf dagen al een aantal mooie concerten opzitten, maar er komt nog veel meer moois aan! Houdt de live-reviews in de gaten óf check begin april ons verse review-overzicht van maart. We zullen in ieder geval aanwezig zijn tijdens concerten van Dragons, From the Shade Tour, The Levellers, Claw Boys Claw en begin april bij Velvet Revolver. Rock on!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tivoli Logo1

WINNEN 3X2 KAARTEN VOOR FROM THE SHADEFrom the Shade zal op 20 maart optreden in Tivoli de Helling in Utrecht De...

Silverstein17

SILVERSTEIN TE ZIEN IN AMSTERDAM De Canadese emocore band Silverstein komt naar Nederland. De 8-jarige groep...

REACTIES

geen avatar
di 11 mrt 2008 14:33

Kleingies uhm wil nie lullig doen ofzo.. maar 30 seconds to mars stond om 9 februari in HMH nie op 12 februari..;)

 0
Avatar Soeperman87
di 11 mrt 2008 15:09

Soeperman87 Kleingies schreef:
uhm wil nie lullig doen ofzo.. maar 30 seconds to mars stond om 9 februari in HMH nie op 12 februari..;)

Klopt! Heb het aangepast. Thanks.

 0
Avatar Hvitekrist
za 15 mrt 2008 00:13

Hvitekrist go sjors :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.