Within Temptation en Evanescence samen naar de Ziggo Dome en Paleis 12

review: Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag Within Temptation
Within Temptation en Evanescence samen naar de Ziggo Dome en Paleis 12
Door brittcrooswijk op 17 september 2019 - 10:03 Within Temptation en Evanescene komen in 2020 samen voor concerten langs Nederland en België. De aftrap van de 'Worlds Collide Tour' wordt gegeven in Brussel op 4 april 2020. Twee weken later komt ook de Ziggo Dome in Amsterdam aan de beurt. Onder begeleiding van de Nederlandse Sharon den Adel van within Temptation en de Amerikaanse Amy Lee van Evanescence gaan de bands in totaal twaalf shows in Europa doen.

Met 7 studio-albums en meer dan 3,5 miljoen verkochte albums op hun naam, draait Within Temptation nog steeds op volle toeren. Evanescence speelde een balangrijke rol in het positioneren van vrouwen in de rockmuziek met hun debuutalbum 'Fallen', welke ruim 43 weken in de Billboard Hot 100 heeft gestaan.

Within Temptation en Evanescene zijn te zien op de volgende data:
04-04-2020 - Paleis 12, Brussel (tickets)
21-04-2020 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €50,76 in België en vanaf €54,88 in Nederland. Tickets gaan in de verkoop op 20 september om 10:00. Er zijn voor deze concerten ook VIP-packages beschikbaar.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in voor het concert in Nederland en hier voor het concert in België.





Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dotan

DOTAN MET NIEUW ALBUM IN 2020 OP TOUR LANGS ZES... Dotan gaat weer op tour in Nederland. Het is meer dan 4 jaar geleden dat...

ScHoolboy Q

SCHOOLBOY Q EN JAY ROCK BRENGEN DE 'CRASH TOUR' NAAR... ScHoolboy Q en Jay Rock brengen de 'Crash Tour' op maandag 3 februari...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.